top of page

Didier & Niels

Didier is leerkracht lichamelijke opvoeding en richtte 15 jaar geleden Tennisschool Mestdag op. Met zijn tennisschool organiseert hij tennislessen en tenniskampen voor jong en oud in de omgeving van Aalst

Niels is leerkracht lager onderwijs en geeft les in Aalst.  Hij is een vat vol energie en heeft graag dat alles loopt zoals gepland. Als kampverantwoordelijke zal hij dan ook bijsturen waar nodig.

 

Beiden zijn naast organisator en begeleider ook animator. Schrik dus niet als er op het einde van het kamp een Vlaamse zanger of internationale ster langskomt met Aalsterse tongval.

nielsendidier_edited.jpg
WhatsApp Image 2021-11-16 at 15.54.24.jpeg

“Samen sporten met vrienden en al sportend nieuwe vrienden maken,
daar gaan we samen voor!”

ONZE VISIE

De jeugd laten bewegen via sport en spel.

Met Kampion organiseren we omnisportkampen waar kleuters en kinderen tot 14 jaar spelenderwijs kennismaken met verschillende sporten.

Kleuters krijgen tijdens de kampen vele prikkels en uitdagingen. Er wordt steeds in themaweken gewerkt, zodat ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Uiteraard houden we rekening met de jonge leeftijd van de kleuters en komen er af en toe wat rustigere activiteiten, zoals knutselen, voorleesmoment en kringspelen, aan bod.

De kinderen van 6 tot 14 jaar krijgen vele sporten voorgeschoteld op een kamp. Naast populaire sporten zoals voetbal en basketbal komen ook minder gekende sporten aan bod zoals floorball, squash en baseball.

Plezier staat steeds centraal. Samen sporten met vrienden en al sportend nieuwe vrienden maken, daar gaan we samen voor. Jullie kinderen aan het bewegen brengen/houden tijdens de vakantiemaanden en dit in de stad die ons nauw aan het hart ligt. Leuk toch!

bottom of page